Alvocats farcits de tonyina i tomàquet al forn

Alvocats farcits al forn

Recomanació

"És un entrant perfecte per acompanyar un plat tant de carn com de peix"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

4 alvocats

2 tomàquets madurs

2 llaunes de tonyina en conserva

el suc d'una llimona

1 ceba mitjana

Formatge per gratinar

Instruccions

Obrim els alvocats per la meitat, els traiem el pinyol i amb una cullera els buidem dins d'un bol i en guardem la clova.

A continuació hi afegim la tonyina, el tomàquet i la ceba ben picats i el suc de llimona. Ho rectifiquem de sal i farcim de nou els alvocats i el cobrim de formatge.

Els posem a la part mitja del forn a gratinar a uns 200 graus.

Quan estiguin torradets, els traiem i servim.

Que vagi de gust!

més informació
receptes