Llenguado al forn amb salsa d’ametlles

Perquè la salsa no quedi molt espessa, utilitzeu una nata que sigui més lleugera, n'hi ha que tenen una textura més cremosa i a l'hora de cuinar-les espessen massa

Arròs caldós de calamarcets i gamba vermella

En aquesta recepta fem servir gamba vermella perquè el cap deixa anar un sabor més intens que la gamba normal. És una mica més cara però el resultat s'ho mereix!

Timbal de botifarra ibèrica i patata amb salsa de ceps

Podeu utilitzar ceps deshidratats, ceps frescos o congelats

Mandonguilles amb pèsols i xampinyons

Si prepareu les mandonguilles el dia abans, encara estaran millors. Les podeu acompanyar d'una mica d'arròs blanc o posar-hi una patata per fer el plat encara més complert

Canelons de confit d’ànec amb salsa de ceps

si voleu, podeu preparar els canelons abans i guardar-los al congelador. El dia que els serviu, només haureu de preparar la salsa i gratinar-los!

Canelons de carbassa i formatge de cabra

Si fem una beixamel més lleugera, els canelons quedaran molt més cremosos!

Pastís de botifarra del perol amb patata

Podeu acompanyar el pastís de botifarra del perol amb un saltat de bolets, serà una combinació genial

Fricandó de vedella amb daus de carbassa

El fricandó és un d'aquells plats que si el cuinem el dia d'abans encara està més bo! Podeu acompanyar-lo d'arròs blanc o un puré de patates

Filet de porc amb salsa de mel i mostassa

Podeu acompanyar el filet de porc amb una mica d'arròs salvatge, amb unes mongetes verdes tallades a fideus i saltades...

Bacallà a “l’empordanesa” amb ceba, prunes, orellanes, panses i pinyons

Si teniu temps, podeu preparar el bacallà pel matí o el vespre abans i deixar-lo reposar, estarà encara millor!