Canelons de confit d’ànec amb salsa de ceps

si voleu, podeu preparar els canelons abans i guardar-los al congelador. El dia que els serviu, només haureu de preparar la salsa i gratinar-los!

Canelons de carbassa i formatge de cabra

Si fem una beixamel més lleugera, els canelons quedaran molt més cremosos!

Pastís de botifarra del perol amb patata

Podeu acompanyar el pastís de botifarra del perol amb un saltat de bolets, serà una combinació genial

Fricandó de vedella amb daus de carbassa

El fricandó és un d'aquells plats que si el cuinem el dia d'abans encara està més bo! Podeu acompanyar-lo d'arròs blanc o un puré de patates

Filet de porc amb salsa de mel i mostassa

Podeu acompanyar el filet de porc amb una mica d'arròs salvatge, amb unes mongetes verdes tallades a fideus i saltades...

Bacallà a “l’empordanesa” amb ceba, prunes, orellanes, panses i pinyons

Si teniu temps, podeu preparar el bacallà pel matí o el vespre abans i deixar-lo reposar, estarà encara millor!

Curry verd de pollastre amb verdures estil Thai

Podeu utilitzar altres verdures com bròquil, brots de soja, porro… això si, a ser una cocció de només 10 minuts, el tall ha de ser prim

Filet de vedella amb medalló de foie i reducció de Porto

Podeu servir d'acompanyament uns espàrrecs verds a la planxa o un graten de patata

Rap amb cloïsses i patata

Un cop guisat, deixeu reposar-ho a la cassola durant una estona, estarà més bo!

Espaguetis a la ricatto amb olives d’Aragó

En la mesura del possible, feu servir un bon tomàquet madur per fer el sofregit, notareu la diferència