Montadito de botifarra negra amb brie i ceba cruixent

Si voleu anar una mica més ràpid a preparar els montaditos o n'heu de fer molts, podeu substituir la ceba cruixent per una confitura de ceba o ceba caramel·litzada, ara en trobareu a molts supermercats

Croquetes de pollastre rostit amb vi blanc i herbes

Agafant la mateixa base per a la beixamel, podeu substituir el pollastre per 200gr de pernil ibèric o fer-les de formatge, només heu de desfer el formatge amb la llet i llestos!

Fricandó de vedella amb daus de carbassa

El fricandó és un d'aquells plats que si el cuinem el dia d'abans encara està més bo! Podeu acompanyar-lo d'arròs blanc o un puré de patates

Cookies de xocolata negra amb farina d’espelta

En comptes de xocolata negra, podeu utilitzar-ne de blanca o amb llet, i si trobeu praliné amb tauleta, el resultat és espectacular!

Montadito de sardina marinada amb cruixent de pernil

Si teniu una peixatera o peixater de confiança, demaneu-li que us tregui cap, tripa i espina de la sardina, així guanyareu temps!

Rotlle de carbassó i gamba amb salsa de curry

Podeu servir el rotlle de carbassó i gamba tant d'aperitiu com d'entrant. Si el feu per aperitiu, podeu utilitzar cues de gamba més petites al igual que les tires de carbassó, que les tallarem a la meitat

Copa de poma amb crumble de galeta i gelat de vainilla

Podem servir la poma a temperatura ambient o servir-la tèbia

Milfulls de síndria amb formatge fresc i alfàbrega

Nosaltres hem utilitzat formatge fresc per fer la recepta però també podeu utilitzar mozzarella o burrata si us agrada més! A l'hora de servir-la també podeu optar per fer unes broquetes.

Espaguetis “nero” amb gambes i bitxo

Serviu els espaguetis acabats de fer amb una copa ben fresqueta de vi blanc, serà un apat rodó!

Crumble de galeta amb pinya i mascarpone

Podeu utilitzar formatge mascarpone fresc o un gelat de marscarpone, el que us vingui més de gust. També podeu canviar la pinya per maduixes, mango...