Canelons de confit d’ànec amb salsa de ceps

si voleu, podeu preparar els canelons abans i guardar-los al congelador. El dia que els serviu, només haureu de preparar la salsa i gratinar-los!

Canelons de carbassa i formatge de cabra

Si fem una beixamel més lleugera, els canelons quedaran molt més cremosos!

Pastís de botifarra del perol amb patata

Podeu acompanyar el pastís de botifarra del perol amb un saltat de bolets, serà una combinació genial

Copa express de xocolata amb nata

Podeu acompanyar la copa de xocolata amb uns biscuits o si voleu li podeu posar unes galetes maria xafades a la base, sota la xocolata

Daus de carbassa amb salsa pesto

Si ho preferiu, podeu fer els daus de carbassa al forn en comptes de fregits, us quedaran també fantàstics!

Montadito de botifarra negra amb brie i ceba cruixent

Si voleu anar una mica més ràpid a preparar els montaditos o n'heu de fer molts, podeu substituir la ceba cruixent per una confitura de ceba o ceba caramel·litzada, ara en trobareu a molts supermercats

Croquetes de pollastre rostit amb vi blanc i herbes

Agafant la mateixa base per a la beixamel, podeu substituir el pollastre per 200gr de pernil ibèric o fer-les de formatge, només heu de desfer el formatge amb la llet i llestos!

Fricandó de vedella amb daus de carbassa

El fricandó és un d'aquells plats que si el cuinem el dia d'abans encara està més bo! Podeu acompanyar-lo d'arròs blanc o un puré de patates

Cookies de xocolata negra amb farina d’espelta

En comptes de xocolata negra, podeu utilitzar-ne de blanca o amb llet, i si trobeu praliné amb tauleta, el resultat és espectacular!

Montadito de sardina marinada amb cruixent de pernil

Si teniu una peixatera o peixater de confiança, demaneu-li que us tregui cap, tripa i espina de la sardina, així guanyareu temps!