Torrades de sobrassada i formatge i botifarra amb roquefort

Nosaltres us proposem dos tipus de torrades diferents però no dubteu en fer les vostres combinacions, n'hi ha moltes!

Timbal de botifarra ibèrica i patata amb salsa de ceps

Podeu utilitzar ceps deshidratats, ceps frescos o congelats

Empanadilles de poma amb canyella i llimona

Si voleu fer una mica més de quantitat, podeu utilitzar la poma cuita per acompanyar un plat de porc o d'ànec

Mandonguilles amb pèsols i xampinyons

Si prepareu les mandonguilles el dia abans, encara estaran millors. Les podeu acompanyar d'una mica d'arròs blanc o posar-hi una patata per fer el plat encara més complert

Mini carbassons farcits de carn amb formatge de cabra

Podeu acompanyar el carbassó amb una mica d'arròs basmatí, cous cous...

Pastís de xocolata fet amb cacau

Cargols amb botifarra, xoriç i botifarra negra

Nosaltres hem triat cargols dels petits, que ja trobareu nets i cuits al supermercat. Si voleu, els podeu substituir per cargols grans.

Carpaccio de gambes amb gelatina de gintònic

Per fer aquest plat podeu utilitzar gambes petites, grans... jo us recomano la gamba vermella congelada, és molt gustosa i perfecte per aquesta recepta!

Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril

Canelons de confit d’ànec amb salsa de ceps

si voleu, podeu preparar els canelons abans i guardar-los al congelador. El dia que els serviu, només haureu de preparar la salsa i gratinar-los!