Mandonguilles amb pèsols i xampinyons

Si prepareu les mandonguilles el dia abans, encara estaran millors. Les podeu acompanyar d'una mica d'arròs blanc o posar-hi una patata per fer el plat encara més complert

Mini carbassons farcits de carn amb formatge de cabra

Podeu acompanyar el carbassó amb una mica d'arròs basmatí, cous cous...

Pastís de xocolata fet amb cacau

Cargols amb botifarra, xoriç i botifarra negra

Nosaltres hem triat cargols dels petits, que ja trobareu nets i cuits al supermercat. Si voleu, els podeu substituir per cargols grans.

Carpaccio de gambes amb gelatina de gintònic

Per fer aquest plat podeu utilitzar gambes petites, grans... jo us recomano la gamba vermella congelada, és molt gustosa i perfecte per aquesta recepta!

Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril

Canelons de confit d’ànec amb salsa de ceps

si voleu, podeu preparar els canelons abans i guardar-los al congelador. El dia que els serviu, només haureu de preparar la salsa i gratinar-los!

Canelons de carbassa i formatge de cabra

Si fem una beixamel més lleugera, els canelons quedaran molt més cremosos!

Pastís de botifarra del perol amb patata

Podeu acompanyar el pastís de botifarra del perol amb un saltat de bolets, serà una combinació genial

Copa express de xocolata amb nata

Podeu acompanyar la copa de xocolata amb uns biscuits o si voleu li podeu posar unes galetes maria xafades a la base, sota la xocolata