Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie

Quan prepareu aquesta recepta intenteu sempre fer-la just abans de servir-la, així amb la temperatura de la poma i la del foie, el formatge tindrà una textura més c remosa

Carpaccio de xampinyons amb pernil de gla i ruca

Nosaltres hem utilitzat un pernil d'aglà però també podeu fer-ne servir un d'ibèric o un del país que no sigui molt salat i que estigui tallat molt prim

Saladets de pasta de full de pernil i formatge i de sobrassada i brie

Una combinació infalible és la de pernil ibèric i brie, o d'anxova i olivada. També els clàssics de sempre com el paté, o el bacó

Torrades de sobrassada i formatge i botifarra amb roquefort

Nosaltres us proposem dos tipus de torrades diferents però no dubteu en fer les vostres combinacions, n'hi ha moltes!

Empanadilles de poma amb canyella i llimona

Si voleu fer una mica més de quantitat, podeu utilitzar la poma cuita per acompanyar un plat de porc o d'ànec

Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril

Copa express de xocolata amb nata

Podeu acompanyar la copa de xocolata amb uns biscuits o si voleu li podeu posar unes galetes maria xafades a la base, sota la xocolata

Milfulls de síndria amb formatge fresc i alfàbrega

Nosaltres hem utilitzat formatge fresc per fer la recepta però també podeu utilitzar mozzarella o burrata si us agrada més! A l'hora de servir-la també podeu optar per fer unes broquetes.

Galetes cruixents de pipes, festucs, avellanes i sèsam

Nosaltres hem utilitzat aquests quatre fruits secs però en podeu fer servir d’altres com panses, blat de moro, avellanes...

Gaspatxo de maduixa

Si voleu provar altres tipus de gaspatxo, podeu substituir les maduixes per síndria, meló... feu proves i trobeu la vostra combinació preferida!