Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril

Copa express de xocolata amb nata

Podeu acompanyar la copa de xocolata amb uns biscuits o si voleu li podeu posar unes galetes maria xafades a la base, sota la xocolata

Milfulls de síndria amb formatge fresc i alfàbrega

Nosaltres hem utilitzat formatge fresc per fer la recepta però també podeu utilitzar mozzarella o burrata si us agrada més! A l'hora de servir-la també podeu optar per fer unes broquetes.

Galetes cruixents de pipes, festucs, avellanes i sèsam

Nosaltres hem utilitzat aquests quatre fruits secs però en podeu fer servir d’altres com panses, blat de moro, avellanes...

Gaspatxo de maduixa

Si voleu provar altres tipus de gaspatxo, podeu substituir les maduixes per síndria, meló... feu proves i trobeu la vostra combinació preferida!

Amanida de carxofes amb piquillos i ous de guatlla

Quan hagueu bullit els ous de guatlla, poseu-los en un bol amb aigua i gel, així els pelareu més fàcilment

Espaguetis amb cansalada i rovell d’ou

Si no us agrada la cansalada viada, també podeu utilitzar unes tires o dauets de bacó

Curry verd de pollastre amb verdures estil Thai

Podeu utilitzar altres verdures com bròquil, brots de soja, porro… això si, a ser una cocció de només 10 minuts, el tall ha de ser prim

Carxofes amb pernil i salsa de vi blanc

Podeu servir aquest plat com acompanyament d’una carn a la brasa o d’un peix blanc o posar-lo com un entrant si teniu un plat principal complert.

Coca d’oli cruixent amb herbes aromàtiques

Nosaltes us proposem herbes provençals i orenga per donar-li un toc a la coca però també la podeu fer amb ceba, olives, sal i pebre....