Mini carbassons farcits de carn amb formatge de cabra

Podeu acompanyar el carbassó amb una mica d'arròs basmatí, cous cous...

Carpaccio de gambes amb gelatina de gintònic

Per fer aquest plat podeu utilitzar gambes petites, grans... jo us recomano la gamba vermella congelada, és molt gustosa i perfecte per aquesta recepta!

Canelons de carbassa i formatge de cabra

Si fem una beixamel més lleugera, els canelons quedaran molt més cremosos!

Croquetes de pollastre rostit amb vi blanc i herbes

Agafant la mateixa base per a la beixamel, podeu substituir el pollastre per 200gr de pernil ibèric o fer-les de formatge, només heu de desfer el formatge amb la llet i llestos!

Rotlle de carbassó i gamba amb salsa de curry

Podeu servir el rotlle de carbassó i gamba tant d'aperitiu com d'entrant. Si el feu per aperitiu, podeu utilitzar cues de gamba més petites al igual que les tires de carbassó, que les tallarem a la meitat

Milfulls de síndria amb formatge fresc i alfàbrega

Nosaltres hem utilitzat formatge fresc per fer la recepta però també podeu utilitzar mozzarella o burrata si us agrada més! A l'hora de servir-la també podeu optar per fer unes broquetes.

Espaguetis “nero” amb gambes i bitxo

Serviu els espaguetis acabats de fer amb una copa ben fresqueta de vi blanc, serà un apat rodó!

Ceviche de llagostins amb ceba, coriandre, llima i tomàquet

Per aquesta recepta nosaltres hem utilitzat llagostins cuits però també podeu fer servir gambes, corvina, tonyina...

Gaspatxo de maduixa

Si voleu provar altres tipus de gaspatxo, podeu substituir les maduixes per síndria, meló... feu proves i trobeu la vostra combinació preferida!

Amanida de carxofes amb piquillos i ous de guatlla

Quan hagueu bullit els ous de guatlla, poseu-los en un bol amb aigua i gel, així els pelareu més fàcilment