Cargols amb botifarra, xoriç i botifarra negra

Nosaltres hem triat cargols dels petits, que ja trobareu nets i cuits al supermercat. Si voleu, els podeu substituir per cargols grans.

Carpaccio de gambes amb gelatina de gintònic

Per fer aquest plat podeu utilitzar gambes petites, grans... jo us recomano la gamba vermella congelada, és molt gustosa i perfecte per aquesta recepta!

Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril

Daus de carbassa amb salsa pesto

Si ho preferiu, podeu fer els daus de carbassa al forn en comptes de fregits, us quedaran també fantàstics!

Montadito de botifarra negra amb brie i ceba cruixent

Si voleu anar una mica més ràpid a preparar els montaditos o n'heu de fer molts, podeu substituir la ceba cruixent per una confitura de ceba o ceba caramel·litzada, ara en trobareu a molts supermercats

Croquetes de pollastre rostit amb vi blanc i herbes

Agafant la mateixa base per a la beixamel, podeu substituir el pollastre per 200gr de pernil ibèric o fer-les de formatge, només heu de desfer el formatge amb la llet i llestos!

Montadito de sardina marinada amb cruixent de pernil

Si teniu una peixatera o peixater de confiança, demaneu-li que us tregui cap, tripa i espina de la sardina, així guanyareu temps!

Milfulls de síndria amb formatge fresc i alfàbrega

Nosaltres hem utilitzat formatge fresc per fer la recepta però també podeu utilitzar mozzarella o burrata si us agrada més! A l'hora de servir-la també podeu optar per fer unes broquetes.

Ceviche de llagostins amb ceba, coriandre, llima i tomàquet

Per aquesta recepta nosaltres hem utilitzat llagostins cuits però també podeu fer servir gambes, corvina, tonyina...

Gaspatxo de maduixa

Si voleu provar altres tipus de gaspatxo, podeu substituir les maduixes per síndria, meló... feu proves i trobeu la vostra combinació preferida!