Hummus d’alberginia amb llavors de sèsam

El podeu acompanyar tant de pa de pita torradet com amb palets de pastanaga

Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie

Quan prepareu aquesta recepta intenteu sempre fer-la just abans de servir-la, així amb la temperatura de la poma i la del foie, el formatge tindrà una textura més c remosa

Saladets de pasta de full de pernil i formatge i de sobrassada i brie

Una combinació infalible és la de pernil ibèric i brie, o d'anxova i olivada. També els clàssics de sempre com el paté, o el bacó

Cargols amb botifarra, xoriç i botifarra negra

Nosaltres hem triat cargols dels petits, que ja trobareu nets i cuits al supermercat. Si voleu, els podeu substituir per cargols grans.

Carpaccio de gambes amb gelatina de gintònic

Per fer aquest plat podeu utilitzar gambes petites, grans... jo us recomano la gamba vermella congelada, és molt gustosa i perfecte per aquesta recepta!

Endívies amb salsa de roquefort i bacó

Si li voleu donar una mica més d'intensitat, li podeu afegir a la salsa mitja culleradeta de cafè de bovril

Daus de carbassa amb salsa pesto

Si ho preferiu, podeu fer els daus de carbassa al forn en comptes de fregits, us quedaran també fantàstics!

Montadito de botifarra negra amb brie i ceba cruixent

Si voleu anar una mica més ràpid a preparar els montaditos o n'heu de fer molts, podeu substituir la ceba cruixent per una confitura de ceba o ceba caramel·litzada, ara en trobareu a molts supermercats

Croquetes de pollastre rostit amb vi blanc i herbes

Agafant la mateixa base per a la beixamel, podeu substituir el pollastre per 200gr de pernil ibèric o fer-les de formatge, només heu de desfer el formatge amb la llet i llestos!

Montadito de sardina marinada amb cruixent de pernil

Si teniu una peixatera o peixater de confiança, demaneu-li que us tregui cap, tripa i espina de la sardina, així guanyareu temps!