Coca de llardons amb pinyons fàcil i ràpida

Per posar sobre la coca podeu utilitzar només pinyons o podeu fer la meitat de pinyons i l'altre meitat d'ametlla picada

Llenguado al forn amb salsa d’ametlles

Perquè la salsa no quedi molt espessa, utilitzeu una nata que sigui més lleugera, n'hi ha que tenen una textura més cremosa i a l'hora de cuinar-les espessen massa

Hummus d’alberginia amb llavors de sèsam

El podeu acompanyar tant de pa de pita torradet com amb palets de pastanaga

Arròs caldós de calamarcets i gamba vermella

En aquesta recepta fem servir gamba vermella perquè el cap deixa anar un sabor més intens que la gamba normal. És una mica més cara però el resultat s'ho mereix!

Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie

Quan prepareu aquesta recepta intenteu sempre fer-la just abans de servir-la, així amb la temperatura de la poma i la del foie, el formatge tindrà una textura més c remosa

Carpaccio de xampinyons amb pernil de gla i ruca

Nosaltres hem utilitzat un pernil d'aglà però també podeu fer-ne servir un d'ibèric o un del país que no sigui molt salat i que estigui tallat molt prim

Saladets de pasta de full de pernil i formatge i de sobrassada i brie

Una combinació infalible és la de pernil ibèric i brie, o d'anxova i olivada. També els clàssics de sempre com el paté, o el bacó

Torrades de sobrassada i formatge i botifarra amb roquefort

Nosaltres us proposem dos tipus de torrades diferents però no dubteu en fer les vostres combinacions, n'hi ha moltes!

Timbal de botifarra ibèrica i patata amb salsa de ceps

Podeu utilitzar ceps deshidratats, ceps frescos o congelats

Empanadilles de poma amb canyella i llimona

Si voleu fer una mica més de quantitat, podeu utilitzar la poma cuita per acompanyar un plat de porc o d'ànec