Xips de moniato al forn amb escames de sal

Recomanació

"A les xips, els podeu posar escames de sal però també podeu utilitzar una mica de bitxo en pols per donar-li un gustet picant, pebre negre, herbes provençals... proveu-les i trieu la vostra combinació preferida"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 40

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

2 moniatos mitjans

una mica d'oli d'oliva

escames de sal

Instruccions

Posem a escalfar el forn a 180 graus.

Rentem els moniatos ben nets i els tallem finets amb una mandolina. Si ho fem amb un ganivet hem d'anar amb compte que ens quedin de la mateixa mida, en cas contrari, uns es poden cremar i els altres quedar poc cuits.

Agafem una safata coberta amb un tros de paper de forn, hi col·loquem les rodanxes de moniato i les pintem amb una mica d'oli d'oliva. Amb dos moniatos mitjans us sortiran un parell de safates.

Les posem a la part mitja del forn durant 10 minuts, passat aquest temps, els donem la volta i les deixem 10 minuts més.

Passat aquest temps, les enretirem del forn i els afegim per sobre una mica d'escames de sal.

Que vagi de gust!

més informació
receptes