Xips de formatge amb orenga i pebre negre

Recomanació

"Podeu utilitzar altres espècies aromàtiques com el romaní, pebre vermell, una mica de bitxo picadet... i si us agraden més potents podeu utilitzar un formatge tipus parmesà"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 15 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

200gr de formatge emmental ratllat

1 cullerada orenga

pebre negre

2 làmines de paper antiadherent

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a 160º.

Agafem dues safates de forn i les cobrim amb el formatge ratllat de manera que ens quedi una capa homogènia de formatge. També podem fer xips rodones utilitzant un aro. Si no en tenim podem agafar un tros de paper d'alumini, l'enrotllem perquè agafi cos, li donem la forma que més ens agradi i l'utilitzem de motllo.

Sobre el formatge d’una safata hi repartim l’orenga i a l’altre hi posem pebre negre.

Les posem al forn a gratinar durant 10-12 minuts o fins que el formatge estigui ben desfet i comenci a torrar-se.

Quan les traiem i amb cura de no cremar-nos, les tallem de la forma que més ens agradi.

Que vagi de gust!


més informació

Un bon aperitiu per acompanyar les xips de formatge són els palets salats que vàrem fer fa un temps. Cliqueu sobre la imatge i recupereu la recepta. Fàcil, ràpida i boníssima.

OJ1B9090-Editar_2

OJ1B1731_2

 

receptes