Vol au vent de pernil ibèric i xampinyons

Recomanació

"Els vol au vent es poden fer-se amb una gran varietat de farcits: de peix, espinacs i formatge de cabra, botifarra negra amb bolets... aneu provant per descobrir quin és el vostre preferit!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

8 vol au vent

150gr de pernil ibèric

150gr de xampinyons

2 cullerades soperes de farina

1 ceba mitjana

250ml de llet

un polsim de nou moscada

sal

pebre

oli

Instruccions

Posem a sofregir la ceba en una paella a foc mig fins que comenci a agafar color.

Piquem el pernil ben petit i l'afegim a la ceba.

Passats un parell de minuts, afegim els xampinyons tallats a làmines fines i ho deixem sofregir tot plegat durant quatre minuts, o fins que s'evapori tota l'aigua del xampinyó.

Afegim les dues cullerades de farina i ho remenem tot plegat perquè es torri la farina durant un parell o tres de minuts.

Hi posem la llet mica en mica i anem remenant fins que ens quedi una pasta cremosa i ben lligada.

Rectifiquem de sal, pebre i nou moscada.

Farcim els vol au vent i els posem al forn a 180 graus durant 4 minuts perquè quedin ben cruixents.

més informació
receptes