Ulleres amb xocolata blanca i negra

Recomanació

"Podeu utilitzar sucre blanc o sucre moreno, el que més us agradi"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 fulla rectangular de pasta de full

sucre blanc

xocolata blanca de postres (per desfer)


xocolata negre de postres (per desfer)

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a dalt i a baix a 180 graus.

Agafem una mica de sucre i” l'espolvoregem” sobre el marbre. Hi posem damunt la pasta de full i li posem unes tres o quatre cullerades de sucre i les repartim amb les mans o amb un rodet. A continuació agafem una de les cantonades de la pasta i la portem fins a la meitat, fem el mateix amb l'altre tros (a la part inferior de la recepta trobareu una foto on veureu tot el procés de plegat, és molt fàcil).
Tornem a “espolvorejar” sucre per sobre la pasta i repetim el procediment de plegar. Tornem a posa-hi una mica de sucre i ajuntem les dues meitats. Ens quedarà un rectangle allargat que anirem tallant a trossets, no molt gruixuts, de mig centímetre. Quan poseu la pasta en planer, veureu que té una mica de forma d'ullera.

Anem posant les porcions de pasta de full sobre un paper de forn, separant-les una mica les unes de les altres ja que al forn creixen molt. Les enfornem i les deixem entre 15 i 20 minuts, depenent del forn. Quan es comencin a daurar ja estaran fetes. Les traiem i deixem reposar.

Desfem xocolata blanca i xocolata negra al bany maria i anem banyant les puntes de les ulleres, o totes senceres i si preferiu. Un cop banyades, les posem a refredar sobre paper de forn.

més informació

ulleres

receptes