Turró de xocolata negra i praliné amb ametlles

Recomanació

"Podeu utilitzar ametlles o també avellanes o panses"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 20 minuts + 3hores per refredar

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 tauleta de xocolata negra per a postres

un grapat d'ametlles

1 tauleta de praliné per a postres

Instruccions

En primer lloc posem a desfer la xocolata negra al bany maria. Un cop desfeta, la posem en un motllo per turrons, o un motllo antiadherent, i li posem les ametlles per sobre ben repartides.

A continuació desfem el praliné al bany maria i un cop llest el posem per sobre les ametlles i la xocolata negra.

Ho deixem refredar en un lloc fresc i ventilat.

És preferible deixar-ho reposar unes quantes hores, si no tenim temps, el podem refredar a la nevera.

més informació

Avui com a complement de la recepta, us en recordem una molt especial, la primera que vàrem publicar a entrefogons.cat, una xocolata blanca amb festucs i ratlladura de taronja que podeu preparar també pel Nadal!

OJ1B9343-Editar_2

receptes