Triplet de bombons de xocolata blanca, negra i caramel

Recomanació

"Podeu combinar les xocolates i els ingredient com més us agradi! "

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 15 minuts + mínim 3 hores per refredar

Recepta per a 12 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 tauleta de xocolata blanca de 200gr

1 tauleta de xocolata negra de 200gr

1 tauleta de caramel de 200gr

3 cullerades de postra de mantega

1 grapat d'ametlles

1 grapat de festucs

Instruccions

En una cassola posem la xocolata blanca a desfer al bany maria, quan comenci a desfer-se, l'enretirem del foc i li afegim una cullerada de postra de mantega.

Quan la xocolata estigui desfeta omplim els motllos de bombó, si no en teniu podeu utilitzar glaçoneres de silicona.

Omplim uns motllos fins la meitat i altres fins a dalt i els hi posem dins ametlles o festucs, el que més ens agradi!

A continuació desfem la xocolata negra per una banda i el caramel per l'altre seguint el mateix procediment que amb la xocolata blanca, i anem omplint els motllos, fent-ne de sencers d'un sabor o fent-ne de mig d'un i de l'altre.

Feu la combinació que més us agradi! només els heu de deixar refredar i gaudir-los!

Que vagi de gust!

més informació
receptes