Torrades de sobrassada i formatge i botifarra amb roquefort

Recomanació

"Nosaltres us proposem dos tipus de torrades diferents però no dubteu en fer les vostres combinacions, n'hi ha moltes!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 15

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

8 llesques de pa
8 rodanxes de sobrassada
1 paquet de mozarella ratllada
1/2 botifarra negra
1 cunya de 125gr de roquefort
2 cullerades soperes de mel

Instruccions

Encenem el forn a 200º a dalt i a baix

En una safata de forn hi col·loquem les 8 llesques de pa prèviament torrades.

En unes hi posem la sobrassada tallada a trossets i ho cobrim amb la mozarella ratllada.

Per altra banda, tallem la botifarra negra a rodanxes i omplim les altres torrades. Agafem el roquefort, en fem trossets amb els dits i el posem per sobre la botifarra.

Ho enfornem durant 5 minuts fins que s'hagi desfet el formatge i després ho gratinem durant 3 minuts més.

Un cop ho traiem del forn, posem la mel a desfer 10 segons al microones i amb l'ajuda d'una cullereta en posem per sobre de les torrades.

Que vagi de gust!

més informació
receptes