Torrada de salmó i alvocat amb mostassa antiga

Recomanació
"Intenteu preparar la torrada abans de menjar-la per tal que tots els ingredients estiguin ben frescos, si la prepareu amb temps, us poden quedar moixos."
Nivell dificultat Bàsic
Temps de preparació 5 minuts
Recepta per a 4 persones
Preu econòmic

Ingredients
200gr de salmó fumat
2 alvocats madurs
1 pa de coca
1 paquet petit de ruca
1 paquet petit de canonges
4 cullerades de mostassa antiga
Oli d'oliva verge
Instruccions
En primer lloc obrim el pa de coca per la meitat i el tallem en 8 trossos i els posem a torrar. Si no tenim pa de coca, ho podem fer amb qualsevol altre tipus de llesca de pa.
Pelem l’alvocat, el partim per la meitat i tallem làmines fines.
En un bol a part, posem la mostassa antiga i li afegim un raig d’oli d’oliva i ho remenem amb cura perquè o s’aixafin els grans de mostassa.
Col·loquem dues torrades a cada plat i anem muntant posant primer la ruca i els canonges, seguit de l’alvocat i el salmó. Per acabar, li posem una cullerada de la mostassa amb l’oli pel damunt.
Si no us agrada la mostassa, ho podeu amanir només amb oli.