Tomàquets al forn gratinats amb parmesà

Recomanació

"Són un acompanyament ideal per a carns i peixos a la planxa. Els podeu combinar també amb uns bons espàrrecs verds a la planxa"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

6 tomàquets madurs (jo els utilitzo de branca)

Herbes provençals

Formatge parmesà ratllat

Sal i Pebre i Oli d'oliva

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a 180 graus.

En una safata hi col·loquem els tomàquets rentats i partits per la meitat.

Hi afegim un raig d'oli i a continuació un polsim de sal i pebre.

A continuació hi posem unes herbes provençals, al nostre gust i els cobrim amb una capa de formatge parmesà ratllat.

Ho posem a coure a la part mitja del forn a 180 graus durant 20 minuts i després els gratinem durant un parell o tres de minuts o fins que quedin torradets.

Que vagi de gust!

més informació
receptes