Tomàquet farcit d’amanida d’arròs

tomàquet farcit

Recomanació

"A l'arròs també li podeu afegir pastanaga, alvocat, ceba tendra, o d'altres ingredients que us agradin!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

8 tomàquets mitjans

160gr d'arròs

100gr de tonyina en conserva

50gr de cogombrets

olives al gust

25gr de panses

Instruccions

En primer lloc, posem a bullir l'arròs, un cop cuit i col·lat, el posem a la nevera perquè es refredi una mica

Agafem els tomàquets i els traiem la part de dalt, amb una cullera o els anem buidant per dins, reservant en un plat la polpa.

En un bol barregem l'arròs amb la polpa del tomàquet, la tonyina, les panses i les olives i els cogombrets tallats a trossos. Ho amanim amb una mica de sal, pebre i oli d'oliva i farcim els tomàquets.

Si voleu, ho podeu servir amb una mica de maionesa.

Que vagi de gust!

més informació
receptes