Tartaletes de verdures al forn amb formatge de cabra

Recomanació

"Les tartaletes de verdures són una recepta perfecte per preparar com entrant o si volem fer un pica pica. Nosaltres hem utilitzat verdures que ens agraden però podeu combinar les que preferiu"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 pasta de full rectangular

1 carbassó

2 tomàquets madurs

1 ceba

6 xampinyons

1 "rulo" de formatge de cabra

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a 200 graus.

Tallem totes les verdures a juliana i les col·loquem en una safata. Al tomàquet li traurem les llavors que conté.

Agafem la pasta de full i amb ajuda d'un motlle rodó, tallem 8 porcions de pasta. Si no tenim motlle, podem utilitzar un got, o podem tallar la massa amb la forma que més ens agradi.

Amb un ganivet afilat, tallem 8 rodanxes de formatge de cabra d'un centímetre de gruix.

Disposem les porcions de pasta de full sobre un paper de forn, hi col·loquem les verdures.

Ho posem a coure durant uns 15 - 20 minuts a la part mitja del forn.

Quan ens quedin uns 5 minuts de cocció obrim amb compte el forn i posem una rodanxa de formatge a cada tartaletes, d'aquesta manera no ens quedarà molt desfet. Si preferiu que quedi més desfet, el podeu posar amb les verdures al principi.

més informació

Les tartaletes de verdures són un plat ràpid i fàcil de fer que ens poden servir en moltes ocasions. En aquest cas les hem fet de verdures amb formatge de cabra però en altres ocasions n’hem preparat d’altres tipus, com la tartaleta de roquefort amb nous i la tartaleta d’escalibada amb anxoves. Si cliqueu a les imatges, en trobareu la recepta.

oj1b9083_2         OJ1B9058

receptes