Tartaletes de peix i marisc

Recomanació

"Si voleu deixar el plat preparat amb anterioritat, millor que no farciu les tartaletes fins l'últim moment o us quedaran toves. El farcit de peix el podeu deixar preparat fins i tot el dia abans."

Nivell dificultat Mig

Temps de preparació 45

Recepta per a 6 persones

Preu mig

Ingredients

10 gambes

1 cueta de rap

3 rodanxes de lluç

12 tartaletes mitjanes

150ml de vi blanc

100ml de fumet de peix

1 ceba

3-4 cullerades soperes de farina

mig litre de llet

sal i pebre

Instruccions

En primer lloc piquem la ceba ben petita i la posem a coure a foc mig.

Mentre, agafem les cues de gamba, el lluç i el rap i els piquem a trossets petits.

Quan la ceba comenci a agafar color, afegim el peix i ho salpebrem a gust.

Passats un parell o tres de minuts, hi afegim el vi blanc i el fumet i ho deixem coure a foc mig-alt fins que redueixi.

En aquest moment, afegim la farina i ho saltem tot plegat perquè es torri una mica.

A continuació anem afegint la llet mica en mica fins que vagi agafant una textura espessa.

Quan agafi la textura que us agradi, retireu-ho del foc i farciu les tartaletes.

Poseu-les a coure al forn durant 5 minuts a 150 graus perquè quedin més cruixents.

més informació

tartaletes de peix i marisc
tartaletes de peix i marisc

receptes