Sopa de ceba

Recomanació

"És un entrant perfecte per acompanyar un plat de vedella o porc rostits"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 1 hora

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

8 cebes mitjanes

1 litre de brou de pollastre

100gr de formatge ratllat tipus emmental

1 ou

4 llesques petites de pa

Instruccions

Tallem la ceba a juliana i la posem a sofregir en una cassola amb un raig d'oli a foc mig.

Quan la ceba estigui rossa hi afegim el brou i ho deixem coure a foc mig durant mitja hora.

En un plat a part batem l'ou i l'anem afegint mica en mica a la sopa sense deixar de remenar perquè quedi com fils.

Torrem una mica les llesques de pa.

En un bol que pugui anar al forn, servim la sopa i hi posem la llesca de pa al mig i el formatge per sobre.

Ho posem a gratinar a 180º fins que el formatge quedi desfet.

Si no tenim bols pel forn, podem posar en una safata les torrades amb el formatge, gratinar-ho i després posar les llesques sobre el plat de sopa.

més informació

oj1b9253_2

receptes