Salmó al papillote amb reducció de soja, taronja i mel

Recomanació

"És un plat de peix perfecte si us emporteu la carmanyola per dinar a la feina. Només caldrà que ho escalfeu un minut i llestos!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

4 lloms de salmó d'uns 150gr cadascun

3 pastanagues mitjanes

2 carbassons petits

4 cullerades de salsa de soja

2 taronges per fer suc

1 cullerada grossa de mel

4 trossos de paper albal

Sal

Pebre

Instruccions

Escalfem el forn a 180º.

Posem el salmó sobre el paper albal, ho salpebrem i hi posem un pessic de mantega a sobre.

Netegem la pastanaga i el carbassó i els tallem finet i allargats com si fossin fideus llargs.

Posem les verdures sobre el salmó i tanquem el paquet fent un plec a les cantonades perquè quedi ben segellat.

Ho posem al forn durant uns 15 - 20 minuts.

Mentrestant en un cassó hi posem el suc de taronja, la soja i la mel. Quan arrenqui el bull, ho deixem reduir un parell o tres de minuts.

Traiem el salmó del forn vigilant que a l'obrir el paquet que no ens cremem amb el vapor que surt de dins.

Servim el peix amb les verdures i amb un parell de cullerades de la salsa per sobre.

Que vagi de gust!

més informació

sospeix
El salmó amb verdures acompanyat d’una reducció de salsa de soja, suc de taronja i mel és un plat perfecte i molt complert per portar a la carmanyola. En un sol plat teniu una part de les verdures que s’han de consumir a diari i una racció de peix.

Podeu trobar més informació sobre el salmó, la seva procedència, informació nutricional, etc, clicant al logo de SOS Peix, una una guia que fomenta el consum responsable de peix i marisc.

receptes