Saladets de pasta de full de pernil i formatge i de sobrassada i brie

Recomanació

"Una combinació infalible és la de pernil ibèric i brie, o d'anxova i olivada. També els clàssics de sempre com el paté, o el bacó"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 8 persones

Preu econòmic

Ingredients

2 làmines rectangulars de pasta de full

4-6 llesques de pernil dolç

6 llesques de formatge emmental

8 rodanxes de sobrassada o una tarrina d'uns 150gr

1 cunya de brie o 6 llesques d'emmental (depenent del formatge que més ens agradi)

orenga

1 - 2 ous

Instruccions

En primer lloc, encenem el forn a 200graus.

Agafem una de les làmines de pasta de full, l'estenem sobre el marbre i la punxem tota una mica amb una forquilla.

Repartim per sobre la làmina el pernil dolç i a sobre hi posem l'emmental i hi espolvoregem una mica d'orenga. Agafem la part llarga de la massa i fem un rotlle. A continuació, el tallem a rodanxes i les anem col·locant sobre una safata coberta amb una làmina de paper de forn (hem de deixar uns parell de dits entre rodanxes perquè quan creixin no s'enganxin). Un cop les tinguem totes disposades, les pintem amb ou batut i les enfornem durant 15-20 minuts fins que estiguin daurades.

Un cop les traiem del forn, hi podem espolvorejar una mica més d'orenga per sobre.

Per a les de sobrassada i brie, repetirem la mateixa operació, només canvien els ingredients.

Que vagi de gust!

més informació
receptes