Rotlle de carbassó i gamba amb salsa de curry

Recomanació

"Podeu servir el rotlle de carbassó i gamba tant d'aperitiu com d'entrant. Si el feu per aperitiu, podeu utilitzar cues de gamba més petites al igual que les tires de carbassó, que les tallarem a la meitat"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

3 carbassons mitjans

16 cues de gambó pelades

300 ml de llet de coco

Curry en pols (del groc que venen al supermercat)

Instruccions

En primer lloc posem una cassola gran amb aigua a bullir i un pessic de sal.

Pelem els carbassons i els tallem a lo llarg a làmines fines, com a molt de mig centímetre. Quan l’aigua arrenqui el bull les posem dins la cassola i ho deixem bullir durant quatre o cinc minuts perquè quedin toves i les puguem enrotllar.

Posem un raig d’oli en una paella i fregim a foc mig les cues de gambó i les reservem. A la mateixa paella hi posem la llet de coco i una culleradeta de cafè de curry i ho remenem (si ens agrada amb un gust més fort n’hi afegim més, només ho hem de tastar per trobar-li el punt just de curry). Quan arrenqui el bull ho deixem cinc minuts a foc mig i tapat.

Per servir-ho, agafem una làmina de carbassó i hi posem una gamba en un extrem i ho enrotllem. En servim quatre porcions per cap. Per acabar-ho, hi posem una mica de salsa per sobre.

Que vagi de gust!

més informació
receptes