“Rollitos” vegetals amb salsa de soja

Recomanació

"Nosaltres hem triat una combinació de verdures, però hi podeu afegir també pollastre o vedella, gambes..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

8 làmines de pasta d'arròs (actualment la trobareu a qualsevol supermercat o botiga especialitzada en productes orientals)
1 carbassó mitjà - gran
2 pastanagues grans
200gr de shitake
1 ceba gran
200gr de soja fresca
salsa de soja

un plat fondo amb aigua calenta

Instruccions

En primer lloc tallem la ceba a juliana i la posem a sofregir en una paella a foc mig.

Entre tant, preparem la resta de verdures: pelem la pastanaga i el carbassó i els tallem a fideus finets perquè siguin més ràpids de coure. El shitake el tallem també a tiretes.

Quan la ceba comenci a agafar color, hi afegim la pastanaga, el shitake i el carbassó i ho saltem 5 minuts a foc més fort. A continuació hi afegim la soja i ho saltem tot plegat dos minuts més. Apaguem el foc i ho reservem.

A continuació agafem el plat amb aigua templada - calenta i hi posem una làmina d'arròs dins. Veureu que en qüestió de segons perd la rigidesa i ens queda flexible per poder-la manipular. Col·loquem la làmina en un plat gran i en un dels costats hi posem un parell de cullerades de verdures, ho enrotllem i seguim amb el altres rotlles.

Ho servim acompanyat de salsa de soja

Que vagi de gust!

més informació
receptes