Rap amb cloïsses i patata

Recomanació

"Un cop guisat, deixeu reposar-ho a la cassola durant una estona, estarà més bo!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 45 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

2-3 rodanxes de rap per persona

1 ceba mitjana

2 patates petites

300gr de cloïsses

1 got de vi blanc

1 got de fumet de peix

2 cullerades de farina

1 grapat de julivert

oli d'oliva

Instruccions

En una cassola baixa, si en teniu de fang millor, posem un bon raig d'oli. Enfarinem una mica les rodanxes de rap i les fregim fins que queden una mica daurades. Les traiem i reservem en un plat a part.

Al mateix oli, posem a sofregir la ceba a foc lent. Quan comenci a agafar color, tornem a posar les rodanxes de rap i la patata tallada a daus dins la cassola. Hi afegim el gotet de vi i el de fumet i ho deixem coure uns 20 - 25 minuts.

Passat aquest temps, hi afegim les cloïsses ben netes i una cullerada de julivert picat i ho deixem fer xup xup 5 minuts més.

Apaguem el foc i ho deixem reposar tot plegat una estona.

Que vagi de gust!

més informació
receptes