Pizza d’espelta express

Recomanació

"Podeu posar els ingredients que més us agradin però les verdures hi combinen molt bé. Proveu-la amb rodanxes de carbassó, alberginia, xampinyons i unes olives, està genial!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 35

Recepta per a 2 persones

Preu econòmic

Ingredients

125gr de farina d'espelta

50ml de cervesa

40ml d'oli d'oliva

cinc cullerades de tomàquet triturat

1 polsim de sal

mitja cullerada de postres d'orenga

4 làmines de bacon

2 pebrots grocs

4 xampinyons grans

mozzarella ratllada

Instruccions

En un bol posem la farina, la cervesa, l'oli i un pessic de sal i ho amassem fins que quedi una pasta homogènia. Ho tapem amb un tovalló de cotó i ho deixem reposar 20 minuts.

En un recipient a part barregem el tomàquet, l'orenga i un pessic de sal i ho deixem reservat per a quan muntem els ingredients.

Quan hagin passat 15 minuts de la fermentació, engeguem el forn i el posem a 200 graus.

Passats els 20 minuts, dividim la massa en dues parts i amb l'ajuda d'un rodet les aplanem.

Abans de posar-hi els ingredient, posem les dues masses a coure al forn durant 5 minuts.

Passat els 5 minuts, les traiem del forn i hi posem el tomàquet, les làmines de bacon, els xampinyons laminats, la mozzarella i el pebrot groc tallat a rodanxes.

Ho tornem a posar a coure durant 5-7 minuts més i llestos!

més informació

pizza 2

receptes