Patates al forn amb romaní i herbes provençals

Recomanació

"Les patates al forn són un acompanyament perfecte pels vostres plats de carn, sobretot si la feu a la planxa o a la brasa"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 40 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

4 patates mitjanes

8 dents d’all

1 llesca de cansalada viada

2 branques de romaní

1 cullerada de postra d’herbes provençals

Oli d’oliva i sal

Instruccions

En primer lloc, posem a escalfar el forn a 180 graus a dalt i a baix.

Rentem les patates sense pelar-les i les tallem per la meitat. Agafem cadascuna de les parts i les tornem a tallar per la meitat. En aquest punt tenim 4 trossos de patata que podem tornar a tallar pel mig fins a tenir-ne 8 per patata.

Agafem una safata de forn i li posem un raig d’oli. Hi anem col·locant els trossos de patata al damunt.

A continuació tallem el tros de cansalada a dauets i aixafem una mica els alls amb el ganivet. Ho posem tot repartit per sobre les patates.

Fem el mateix amb les herbes de provençals i el romaní.

Tapem la safata amb un tros de paper albal i ho posem al forn durant 30 minuts. A continuació, obrim el forn, retirem el paper i deixem que es daurin les patates durant tres o quatre minuts.

Que vagi de gust!

més informació
receptes