Pastissets de te matcha

Recomanació

"És molt important que tingueu la nata freda de nevera. Si no us agrada el te matcha també podeu utilitzar cacao en pols "

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30

Recepta per a 8 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 làmina quadrada de pasta de full

½ litre de nata per muntar ben freda

1 culleradeta de cafè de te matcha

Sucre glacé

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a 200 graus.

Traiem la pasta de full de la nevera i la tallem per la meitat, de cada tros en fem quatre porcions. Les col·loquem sobre un paper de forn i les posem a coure durant uns 15 minuts a la part mitja del forn. Veureu que la
pasta de full es va inflant i ens agafa forma de panet.

Entre tant, muntem la nata amb les varilles. Quan estigui quasi muntada li afegim el te matcha i continuem fins que la nata en hagi lligat. Tasteu-lo de gust, i si voleu afegiu una mica més de te.
Quan els panets s’hagin refredat, els obrim per la meitat, agafem una màniga pastissera i els farcim. Si no tenim màniga pastissera, els farcim amb una cullera mirant que ens quedi una capa una mica gruixuda i uniforme.

Tapem els pastissets i els posem una mica de sucre glacé per sobre.

Que vagi de gust!

més informació
receptes