Pastís de formatge

Recomanació

"Podeu utilitzar qualsevol formatge cremós tipus philadelphia"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 35

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

3 ous

200gr de formatge cremós tipus philadelphia

400ml de llet condensada desnatada

Instruccions

En primer lloc preescalfem el forn a 180 graus.

En un bol posem batem els ous.

Afegim el formatge fresc i la llet condensada i ho batem amb les varilles fins que quedi una massa homogènia. Si en tenim d'elèctriques ho farem més ràpid.

Avoquem la barreja en una safata de forn rectangular folrada de paper de forn.

La col·loquem al forn, a mitja alçada durant 25 minuts a 180 graus.

Si veiem que es torra massa obrim el forn i li posem un tros de paper albal per sobre, així evitarem que es torri més.

Un cop treta del forn, la deixem refredar i la guardem a la nevera ben tapada.

Observareu que quan la traieu del forn es desinflarà una mica, és normal.

més informació

oj1b1221_2

receptes