Pastís de botifarra del perol amb patata

Recomanació

"Podeu acompanyar el pastís de botifarra del perol amb un saltat de bolets, serà una combinació genial"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 40 minuts

Recepta per a 2 persones

Preu econòmic

Ingredients

2 botifarres del perol
2 patates mitjanes
2 llesques de cansalada viada
4 tomàquets madurs
1 ceba gran
Formatge emmental per gratinar

Instruccions

En primer lloc, posem a bullir les dues patates senceres amb la pela.

A continuació ratllem els tomàquets i els posem a sofregir a foc lent amb una mica de sal i pebre, aproximadament durant uns 20 – 25 minuts.

Entretant, en una paella, sofregim a foc mig la ceba picada, quan comenci a agafar color hi posem la cansalada trossejada i ho saltem durant dos o tres minuts. A continuació hi afegim la botifarra del perol sense la pell i ens ajudem amb una cullera de fusta per anar-la desfent. Aneu amb compte que peta molt i us pot esquitar.
Ho saltem tot plegat i ho reservem.

Quan la patata estigui al punt, la pelem i l’aixafem en un plat amb una culleradeta de postra de mantega, una mica de sal i pebre.

Un cop tinguem els ingredients llestos, agafem una safata i muntem el pastís posant a la base la botifarra, seguida de la capa de tomàquet i la patata aixafada per sobre.

Per finalitzar, hi posem el formatge i ho gratinem fins que estigui dauradet.

Que vagi de gust!

més informació

Ja fa un temps us vàrem proposar una altra recepta de botifarra del perol, en aquest cas saltada amb bolets.

Si us agrada tant la botifarra del perol com els bolets, només heu de clicar a la imatge per descobrir què fàcil és fer la recepta!

receptes