Pasta de full amb poma

Recomanació

"És un postre ideal si teniu força gent a casa, és lleuger i agradarà molt als més menuts!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 35 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 làmina de pasta de full rectangular

4 pomes grogues dolces

1 cullerada sopera de sucre moreno

1 ou

50gr de melmelada d'albercoc

Instruccions

Escalfem el forn a 200º

Col·locarem la pasta de full a la safata del forn sobre un paper antiadherent

Punxem tota la pasta de full amb una forquilla

Pelem les pomes, les tallem per la meitat i els traiem el cor

Tallem la poma a rodanxes i les anem col·locant en filera sobre la pasta de full

Batem l'ou i amb un pinzell pintem la poma

Hi "espolvoregem" una mica de sucre moreno per sobre

Ho posem a coure a la part mitja del forn a dalt i a baix a 200º durant 25 minuts

Quan ho traiem del forn i encara calent, amb l'ajuda d'un pincell o una cullera hi posem la melmelada d'albercoc

més informació

oj1b9112_2

receptes