Pasta de full amb escalivada i anxoves

Recomanació

"És un plat perfecte per si teniu gent a casa i voleu cuinar alguna cosa ràpida i fàcil. També va bé per si us l’heu d'emportar a qualsevol lloc ja que es pot menjar a temperatura ambient."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 35 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

1 làmina de pasta de full rectangular

1 pebrot escalivat d’una mida mitjana - gran

1 albergínia escalivada d’una mida mitjana

1 ceba escalivada mitjana

12 anxoves

Instruccions

En primer lloc, hem de posar el forn a escalfar a 200º.

Posem la pasta de full sobre un paper de forn antiadherent.

Tallarem el pebrot, l’albergínia i la ceba a tires i les anirem posant sobre la pasta de manera que quedin repartides uniformement.

Posteriorment col·locarem les làmines d’anxova al llarg de la coca, així al tallar-la, sempre en trobarem un tros.

Ho posarem a coure a la part mitja del forn a 200º amb la funció a dalt i a baix durant 20 - 25 minuts, depenent del forn que tinguem.

Un cop la traiem del forn, ens la podem menjar calenta o deixar-la refredar.

més informació
receptes