Palets salats de pasta de full

Recomanació

"Aquests palets ens poden servir com a aperitiu per a qualsevol moment del dia i es poden menjar tant freds com tebis."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 min

Recepta per a 4 persones

Preu economic

Ingredients

Una làmina de pasta de full rectangular
Escames de sal
Pebre negre
Formatge ratllat (el tipus que us agradi més)
Orenga

Instruccions

En primer lloc, hem de posar el forn a escalfar a 200º.

Col·locarem la pasta de full sobre una superfície antiadherent, a continuació anirem tallant tires d’un centímetre de gruix (un dit d’ample aproximadament) i les anirem col·locant sobre la safata de forn on hi haurem posat un paper de forn perquè no se’ns enganxin al coure-les deixant una distancia d’un centímetre entre una i altre.

Un cop disposades sobre la safata hi anirem "espolvorejant" els ingredients, unes les farem amb escames de sal, a altres hi podem posar pebre negre, unes amb formatge ratllat i per últim les d’orenga.

Les posarem a coure a la part mitja del forn a 200º amb la funció a dalt i a baix durant uns 15-20 minuts, quan veiem que agafen un to daurat les traurem del forn i les deixarem refredar uns minuts.

més informació

OJ1B9090-Editar_2

receptes