Olis aromàtics picant, de llorer amb cúrcuma i de romaní

Recomanació

"Utilitzeu un bon oli d'oliva però que no sigui extremadament fort, això ens pot emmascarar una mica els altres ingredients"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 10 minuts + 2 setmanes per macerar

Recepta per a 1 persones

Preu econòmic

Ingredients

Un recipient de vidre per a cada tipus d'oli (preferentment ampolletes)

Oli picant:
150 - 200 ml d'oli d'oliva verge
10 bitxos
10 llavors de cardamom

Oli de llorer:
150 - 200 ml d'oli d'oliva verge
2-4 fulles de llorer
1/2 arrel de cúrcuma
15 boletes de pebre negre

Oli de romaní:
150 - 200 ml d'oli d'oliva verge
1 branca de romaní fresc





Instruccions

Agafem el recipient de vidre i l'omplim d'oli.

A continuació hi anem posant els ingredients dins.

Ho tapem i ho deixem reposar un parell de setmanes.

Que vagi de gust!

més informació
receptes