Musclos a la marinera, a la nostra manera

Recomanació

"Els musclos a la marinera són un aperitiu o un entrant perfecte per compartir, acompanyeu-los d'un vi blanc ben fresquet i els gaudireu al màxim!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

1/2 kg de musclos

1 ceba petita

1 all

2 fulles de llorer

2 tomàquets madurs

1 got de vi blanc

1 cullerada de postre de pebre vermell dolç

1 bitxo

Instruccions

En una paella posem a sofregir la ceba ben picada , quan comenci a agafar color transparent, hi afegim l'all ben picadet i el bitxo.

En el moment que el sofregit comença a agafar color, hi afegim mig got de vi blanc i ho deixem reduir.

Quan el vi hagi minvat, afegim els dos tomàquets ratllats o tallets ben petits, salpebrem i ho deixem coure durant 15 minuts.

Entre tant, en una olla hi posem els musclos ben nets, les dues fulles de llorer i el mig got de vi restant. Ho tapem i coem fins que s'obrin els musclos.

Un cop oberts, els traiem l'aigua de coure i els afegim a la paella on tenim el sofregit.

Ho remenem tot plegat i ho deixem coure durant tres minuts més.

Passat aquest temps, ja està llest per servir.

Que vagi de gust!

més informació
receptes