Montadito de botifarra negra amb brie i ceba cruixent

Recomanació

"Si voleu anar una mica més ràpid a preparar els montaditos o n'heu de fer molts, podeu substituir la ceba cruixent per una confitura de ceba o ceba caramel·litzada, ara en trobareu a molts supermercats"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

8 llesquetes de pa torrat

8 trossos de botifarra (de cada mitja botifarra en podeu treure uns 6-8 talls, només l'heu de tallar en dos parts i fer-ne làmines).

8 llesques de formatge brie

2 cebes

Instruccions

En primer lloc, pelem les cebes, les tallem a juliana i les posem a coure en una paella a foc mig.

Quan comencin a agafar color, pugem una mica el foc i les anem remenant perquè no es cremin, mica en mica ens aniran quedant torradetes. Quan tinguem la ceba a punt la reservem.

Posem a escalfar el forn a 200º

En una paella fem els talls de botifarra, un minut per banda, i els col·loquem sobre la torrada. Si us agrada el pebre en podeu posar una mica per sobre.

Posem el brie sobre la botifarra i ho posem a gratinar al forn durant un parell de minuts perquè el brie ens quedi una mica desfet.

Col·loquem els montaditos en una safata i els posem la ceba cruixent per sobre.

Que vagi de gust!!!

més informació
receptes