Mini carbassons farcits de carn amb formatge de cabra

Recomanació

"Podeu acompanyar el carbassó amb una mica d'arròs basmatí, cous cous..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 1 hora

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

4 carbassons baby (dels petits rodonets)
500gr de carn picada mixta
1 ceba gran
4-5 tomàquets madurs
4 rodanxetes de formatge de cabra (de rulo petit)

Instruccions

En primer lloc piquem la ceba i la posem a sofregir a foc lent.

Tallem la part superior del carbassó i els buidem, guardant en un plat la polpa sobrant.

Quan la ceba comenci a agafar color, hi afegim la carn i la sofregim. Seguidament, hi posem la polpa del carbassó picadeta i ho deixem sofregir tot durant un parell de minuts.

Ratllem els tomàquets i els incorporem a la paella. Ho remenem tot plegat i ho deixem a foc mig durant uns 20 minuts.

Omplim els carbassons i els posem al forn a coure durant 20 minuts a uns 180 graus. Passat aquest temps, obrim el forn per posar-hi les rodanxes de formatge de cabra i deixem que es cuinin durant 5-10 minuts més.

Que vagi de gust!

més informació
receptes