Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie

Recomanació

"Quan prepareu aquesta recepta intenteu sempre fer-la just abans de servir-la, així amb la temperatura de la poma i la del foie, el formatge tindrà una textura més c remosa"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 15 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

3 pomes grogues dolces

8 rodanxes de formatge de cabra

4 llesques de foie fresc

3 cullerades de mel

1 cullerada de mantega

Instruccions

En primer lloc, traiem el cor a les pomes i sense pelar les tallem a rodanxes de mig centímetre de gruix.

En una paella posem la mantega, quan s'estigui fonent, hi posem les rodanxes de poma i les coem a foc baix - mig durant un minut per cada cara.

Un cop tinguem la poma cuita, a la mateixa paella fem les 4 llesques de foie fresc.

En un plat muntem primer una rodanxa de poma, una de formatge una altra de poma i una de formatge i a dalt amb una altra rodanxa de poma. Per finalitzar, hi posarem la llesca de foie per sobre.

En un recipient escalfarem durant 15 segons la mel perquè ens quedi més líquida i en posarem una mica per sobre el milfulls.

Que vagi de gust!

més informació
receptes