Mandonguilles de trompetes de la mort i poma

Recomanació

"Per a la molla de pa podeu utilitzar pa que tinguem del dia anterior sempre que estigui una mica sec; si no en tenim podem utilitzar "pa ratllat". Si no és temporada de bolets, podeu comprar les trompetes de la mort assecades, només les heu de posar una hora abans a hidratar en un bol amb aigua"

Nivell dificultat Mig

Temps de preparació 90 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu Mig

Ingredients

400gr de carn picada porc

400gr de carn picada vedella

1 ou

50 gr de molla de pa

200 gr de trompetes de la mort

1 poma gran

2 cebes

8 tomàquets madurs per fer sofregit (tipus tomàquet pera)

2 pastanagues

1 cullerada de postres d'herbes provençals

1 got de brou de pollastre

150 ml de vi negre (mig got)

100gr de farina

Instruccions

En un bol gran barrejarem la carn picada, l'ou, la molla de pa i ho salpebrem al gust.

Piquem petites les trompetes de la mort i la poma i les afegim a la carn. Remenen bé la barreja i fem les mandonguilles d'una mida mitjana.

Enfarinem les mandonguilles i les posem a fregir en una cassola amb un bon raig d'oli.

Quan les mandonguilles estiguin daurades hi afegirem les cebes, els tomàquets i les pastanagues tallats a trossos i ho deixarem coure durant uns 15 minuts.

A continuació afegim el brou, el vi i les herbes i ho deixem coure 25 minuts més.

Enretirem les mandonguilles de la cassola i passem les verdures pel turmix.

Tornem a posar-ho tot junt i ho deixem coure uns 10 minuts més a foc mig .

més informació

oj1b9214-editar_2

receptes