Llenguado al forn amb salsa d’ametlles

Recomanació

"Perquè la salsa no quedi molt espessa, utilitzeu una nata que sigui més lleugera, n'hi ha que tenen una textura més cremosa i a l'hora de cuinar-les espessen massa"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 35 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

4 llenguados sense cap ni pells
150gr d'ametlla picada (es comprar sencera i la piquem amb la picadora)
400ml de nata de cuinar
3 cullerades de farina
oli d'oliva per fregir

Instruccions

En primer lloc posem un dit d’oli a escalfar a la paella. Salem i enfarinem els llenguados i els fregim.

A continuació, per facilitar després la feina, els podem treure si volem les espines laterals abans de posar-los a la safata.

En una safata de vidre o a la safata del forn, posem una mica de nata i hi col·loquem els llenguados per sobre. Els cobrim de nata i l’ametlla picada

Els enfornem durant 20 minuts a 180 – 200graus, depenent del forn (depenent del forn) anant amb cura que les ametlles no se'ns torrin massa.

Que vagi de gust!!

més informació
receptes