Hummus a l’estil d’entrefogons.cat

Recomanació

"Podeu acompanyar l'hummus tant amb unes torradetes de pa com de tires de pastanaga, pebrot, cogombre... trieu les que més us agradin!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

500gr de cigrons cuits

1 ceba

1 dent d’all

1 cullerada de sèsam torrat

1 cullerada de postra de cúrcuma

½ cullerada de postra de pebrot vermell dolç (pimentón)

Oli d’oliva

Sal

Instruccions

En primer lloc, piquem la ceba i la fregim fins que ens quedi caramel·litzada.

Entretant, posem els cigrons en un recipient fondo, hi afegim un polsim de sal, l’all picadet, una mica de pebre vermell i la meitat de la cúrcuma.

Quan la ceba ja estigui al punt, l’afegim al bol juntament amb un bon raig d’oli i ho passem tot pel turmix.

Proveu el punt de cúrcuma i pebrot vermell i afegiu-ne si us agrada més potent.

Agafem l’hummus i el posem el servim decorant-lo amb un raig d'oli, el sèsam torrat i un polsim de pebrot vermell.

Que vagi de gust!

més informació

Avui no posarem cap explicació sobre l’hummus, sinó que us poso les fotografies que ha fet en Pau d’aquesta recepta, a mi m’han agradat moltíssim!

Hummus 1

 

hummus 2

 

receptes