Graten de patata al Lékué

Recomanació

"És un acompanyament que us servirà en infinitat de plats, sobretot amb la carn"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 10 minuts

Recepta per a 2 persones

Preu econòmic

Ingredients

2 patates mitjanes

50 gr de bacó tallat a làmines molt fines

1 cunya de formatge semicurat

50ml de nata o llet ideal

sal

pebre

Instruccions

En primer lloc, pelem i tallem les patates molt fines, d'uns 2 milímetres de gruix i les reservem en un plat.

Tallem també la cunya de formatge a làmines fines.

Comencem a col·locar les patates sobre la base del lékué, les pintem amb una mica de nata i les salpebrem lleugerament.

Cobrim les patates amb unes làmines de bacó i sobre una cap de formatge.

Repetim el mateix procés fins tenir unes 4 o 5 capes.

A la darrera capa, hi posem la patata pintada amb nata i a sobre directament làmines de formatge.

Posem el lékué al microones durant 6 - 7 minuts a mitja potència.

Hem d'anar amb compte quan obrim el lékué que no ens cremem amb el vapor que surt.

Per servir-ho, es pot tallar a porcions rectangulars i col·locar-ho en un costat del plat.

més informació

oj1b1261_2

receptes