Gelatina de moscatell

Recomanació

"Podeu utilitzar els daus de gelatina per acompanyar una amanida d'escarola i mangrana o com ho em fet nosaltres, amb una mica de mouse d'ànec, micuit, unes làmines de pernil d'ànec..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 5 minuts + 2 hores per refredar

Recepta per a 8 persones

Preu econòmic

Ingredients

250ml de moscatell

3 fulles de gelatina

Aigua

Instruccions

Nota: si voleu rebaixar la fortor del moscatell, podeu fer 175ml de moscatell i 75 d’aigua.

En primer lloc, posem les làmines de gelatina en un bol cobertes amb aigua natural durant 5 minuts.

En un cassó poseu a escalfar el moscatell i abans que arrenqui el bull hi afegim les fulles de gelatina escorregudes.

A foc lent, sense que arribi a bullir, remenem amb cura fins que es desfaci la gelatina, que tarda uns segons.

Posem la barreja dins d’un recipient planer i que tingui una mica de profunditat. Un taper de la mida d’una terrina de mantega és perfecte.

Ho deixem refredar a la nevera un parell d’hores i llestos.

Que vagi de gust!

més informació
receptes