Galetes cruixents de pipes, festucs, avellanes i sèsam

Recomanació

"Nosaltres hem utilitzat aquests quatre fruits secs però en podeu fer servir d’altres com panses, blat de moro, avellanes..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

100gr de sucre

1 ou

75gr de pipes pelades sense sal

30gr de sèsam

50gr de festucs pelats

50gr d’avellanes

Instruccions

En primer lloc engeguem el forn a dalt i a baix a 175 graus.

En un bol hi posem les avellanes i els festucs i el aixafem una mica amb la mà de morter perquè es trenquin, també ho podeu fer amb la picadora però que no us quedi molt petit.

En un altre recipient, batem l’ou i li afegim el sucre, ho remenem ben remenat i hi afegim els fruits secs. Ho barregem fins que ens quedi tot ben integrat.

Posem un paper de forn a la safata i hi posem porcions de pasta per fer les galetes, deixarem un espai d’uns tres dits entre una i altra perquè no se’ns enganxin. Si hem de fer vàries fornades, podem posar la barreja a la nevera mentre esperem.

Ho posem a la part mitja del forn i ho deixem coure durant 15-18 minuts, fins que veiem que estiguin torradetes.

Quan les traiem del forn, les hem de deixar refredar perquè s’endureixin.

Que vagi de gust!

més informació

Si us agraden les galetes, us deixem una recepta que vàrem preparar ja fa un temps de galetes de coco, són una delícia!

Només heu de clicar a la imatge i preparar-les!

receptes