Flam de coco

Recomanació

"L'única recomenació que us puc fer amb el flam de coco és que el gaudiu! i si teniu uns carquinyolis per acompanyar-lo, millor que millor"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 1 hora i 45 minuts

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

100gr de coco ratllat

500ml de llet

4 ous

100gr de sucre

pell de 1/2 llimona

caramel líquid

Instruccions

En primer lloc posem a escalfar el forn a 150 graus.

En un bol, posem en remull el coco amb 250ml de llet.

En una cassola a part posem a bullir la resta de la llet amb la pell de la llimona. Mentre esperem que arrenqui el bull, batem els 4 ous i els reservem.

Quan la llet comenci a bullir, apaguem el foc, retirem la pell de la llimona i hi afegim el sucre. Remenem uns segons i hi afegim els ous batuts i el coco amb la llet que teníem al bol i ho remenem bé.

Agafem les flameres i els hi posem una mica de caramel líquid al fons. Si no en tenim, el podem fer posant 4 cullerades soperes de sucre en una paella i una cullerada d'aigua, ho deixem a foc mig fins que es comenci a fondre el sucre, ho remenem una mica i esperem que comenci a agafar un color daurat. Vigileu que no es cremi perquè tindrà un gust una mica amarg.

Posem les flameres al bany maria i ho deixem a la part mitja del forn durant 90 minuts.

Un cop els traiem del forn, els deixem reposar una estona i els posem a la nevera.

Que vagi de gust!



més informació

Al flam de coco no cal posar-li moltes floritures, però si el podeu acompanyar amb uns carquinyolis, o  amb unes neules.

Ja fa un temps us vàrem penjar la nostra recepta de carquinyolis, pel que si voleu fer el pack complert només heu de fer click a la imatge

Carquinyolis

 

receptes