Filet de porc amb salsa de mel i mostassa

Recomanació

"Podeu acompanyar el filet de porc amb una mica d'arròs salvatge, amb unes mongetes verdes tallades a fideus i saltades..."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 25

Recepta per a 6 persones

Preu econòmic

Ingredients

2 filets de porc

2 cullerades de mostassa antiga

4 cullerades de mel

½ got de vi ranci

Oli i sal

Instruccions

En primer lloc, tallem els filets a rodanxes del gruix de dos dits.

En una paella posem un raig d’oli i quan estigui calent hi posem la carn, la farem durant un minut per cada banda. Un cop feta, la posem en una safata i la reservem.

Amb el foc baix, en la mateixa paella on hem fet la carn, hi posem el mig got de vi ranci i deixem que redueixi mentre es barreja amb l’oli de fer el filet.

Quan hagi reduït, hi posem la mostassa i la mel i ho remenem tot plegat fins que la mel es desfaci i quedin tots els ingredients ben integrats.

A continuació posem les rodanxes de filet a la paella i les anem cobrint amb la salsa durant un parell de minuts. Ho deixem reposar uns minuts i llestos!

Que vagi de gust!

més informació
receptes