Filet de vedella amb medalló de foie i reducció de Porto

Recomanació

"Podeu servir d'acompanyament uns espàrrecs verds a la planxa o un graten de patata"

Nivell dificultat Mig

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu mig

Ingredients

4 filets de vedella d'entre 150 i 200gr

4 medallons de foie fresc

400ml de vi de Porto

Oli i sal

Instruccions

En primer lloc en una cassola petita posem el vi de Porto a foc mig. Quan comenci a bullir el baixarem a foc suau i deixarem que vagi reduint (uns 20 minuts). Quan comenci a tenir una textura cremosa estarà llest.

Posem la planxa de la carn a foc viu i hi posem els filets. Els courem al punt que més ens agradi i el posem al centre del plat. Al mateix temps posem el foie en una paella tapada perquè no ens esquitxi i el fem durant un minut per banda.

Servim el filet en un plat amb el foie al damunt i l'acabem amb la salsa.

Si teniu flor de sal poseu-hi una mica sobre el foie.

Que vagi de gust!

més informació

Com a acompanyament pel filet, podeu servir uns espàrrecs verds a la planxa però també una patata graten, li quedarà molt bé! Ja fa un temps us vàrem pasar una recepta de patata graten feta amb lekuée i que només tardareu 5 minuts en preparar.

Us deixem el link perquè la pugueu tornar a gaudir!

 

oj1b1255_2

receptes