Favetes saltades amb botifarra negra

Recomanació
"Si us agrada més el peix podeu utilitzar xipironets en comptes de botifarra negra i substituir el vi ranci per vi blanc. Els passos a seguir són els mateixos."
Nivell dificultat Bàsic
Temps de preparació 30 minuts
Recepta per a 2 persones
Preu econòmic

Ingredients
200gr de favetes
1/2 botifarra negra
1 ceba
150ml de vi ranci
sal
pebre
Instruccions
En una paella posem a sofregir la ceba fins que estigui ben rossa.
Seguidament hi afegim la botifarra tallada a trossets petits i ho saltegem tot junt duran tres minuts a foc mig.
A continuació afegim el vi ranci i ho deixem reduir a foc més fort.
Mentre redueix el vi ranci, colem les favetes per retirar l'excés d'oli.
Un cop el vi queda reduït, afegim les favetes, salpebrem al gust, i ho saltem tot junt durant cinc minuts més.
Abans de servir-ho podem deixar-ho reposat una estoneta perquè es barregin encara més els sabors.
més informació
Favetes saltades amb botifarra negra