Favetes saltades amb botifarra negra

Recomanació

"Si us agrada més el peix podeu utilitzar xipironets en comptes de botifarra negra i substituir el vi ranci per vi blanc. Els passos a seguir són els mateixos."

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 2 persones

Preu econòmic

Ingredients

200gr de favetes

1/2 botifarra negra

1 ceba

150ml de vi ranci

sal

pebre

Instruccions

En una paella posem a sofregir la ceba fins que estigui ben rossa.

Seguidament hi afegim la botifarra tallada a trossets petits i ho saltegem tot junt duran tres minuts a foc mig.

A continuació afegim el vi ranci i ho deixem reduir a foc més fort.

Mentre redueix el vi ranci, colem les favetes per retirar l'excés d'oli.

Un cop el vi queda reduït, afegim les favetes, salpebrem al gust, i ho saltem tot junt durant cinc minuts més.

Abans de servir-ho podem deixar-ho reposat una estoneta perquè es barregin encara més els sabors.

més informació

favetes botifarra negra 2

Favetes saltades amb botifarra negra

receptes