Esqueixada de bacallà- recepta tradicional

Recomanació

"Quan prepareu l'esqueixada, deixeu-la refredar una mica a la nevera, fresqueta està més bona"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 15 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

200gr de bacallà desalat

2 tomàquets madurs grans

1 pebrot vermell

2 pebrots verds

1 ceba tendra

olives negres d'aragó

sal, oli i pebre negre

Instruccions

En primer lloc, agafem el bacallà i l'esqueixem amb les mans (l'esquincem amb els dits en trossets)

Tallem els tomàquets, el pebrot i la ceba en rodanxes fines i les reservem.

En un plat, anem muntant els ingredients per capes, posem primer el tomàquet, després la ceba, el pebrot verd, el vermell i per últim hi posem el bacallà i les olives negres per sobre.

Ho amanim amb un bon raig d'oli, un pessic de sal i pebre negre.

Ho deixem uns minuts a la nevera perquè es refredi.

Que vagi de gust!

més informació
receptes