Espaguetis “nero” amb gambes i bitxo

Recomanació

"Serviu els espaguetis acabats de fer amb una copa ben fresqueta de vi blanc, serà un apat rodó!"

Nivell dificultat Bàsic

Temps de preparació 30 minuts

Recepta per a 4 persones

Preu econòmic

Ingredients

400gr d’espaguetis al “nero di seppia”

12 gambes

8 alls

3 bitxos

Oli d’oliva

Instruccions

En una cassola posem aigua a bullir per fer la pasta.

Entre tant, pelem i laminem els alls i pelem les gambes i les tallem en un parell o tres de talls cadascuna.

En una paella o cassola baixa, posem un bon raig d’oli i a foc mig fem els alls amb el bitxo. Quan es comencin a daurar hi afegim les gambes i ho saltem tot plegat durant un parell de minuts i ho reservem.

Quan l’aigua arrenqui el bull, afegim la pasta i la coem durant el temps que ens indiqui l’envàs. Un cop llestos, els escorrem l’aigua i sense rentar-los els afegim directament al sofregit d’all i gambes. Ho saltem tot plegat perquè es barregin tots els sabors i ho servim al moment.

Que vagi de gust!

més informació
receptes